Tabere de ski pentru copii

TABĂRĂ DE SKI – Poiana Brașov 2019

Cu fiecare frunză căzută suntem mai aproape de iarnă și de primul fulg de nea.

Știm că distracția și aventura se trăiesc la cote maxime atunci când suntem înconjurați de prieteni, așa că ne-am decis să organizăm o tabără de ski pentru micii exploratori.

Pe lângă tehnicile sportului de iarnă și siguranța pe pârtie, dorim să le oferim copiiilor dumneavoastră oportunitatea de a crea noi prietenii și de a-și cultiva creativitatea prin ateliere de artă și jocuri.

Tabăra se va desfășura în Poiana Brașov, una din cele mai renumite stațiuni de ski din țară, sub coordonarea multiplului campion național la schi alpin, Dan Moldovan. În palmaresul său se regăsesc 32 de medalii obținute la campionatele naționale, dintre care 23 de aur, un titlu de vicecampion balcanic și trei clasări în prima treime la Campionatele Mondiale de juniori.

Dan este unul dintre puținii deținători din țară, a atestării de predare internațională a schiului alpin, în urma promovării testelor Eurotest, susținut în România și Eurosecurity, în Franța.

Perioada:
– 15 – 20 Decembrie 2019

Vârstă:
– 7 – 13 ani

Preț:
– 1600 lei (pentru înscrierea și plata integrală efectuată până la data de 10 Noiembrie 2019)
– 1700 lei (pentru înscrierea și plata integrală efectuată după data de 10 Noiembrie 2019)

Prețul include:
– cazare în camere de 2 și 3 locuri la Cabana SKV Postavarul
– 3 mese pe zi + o gustare
– traineri cu experiență și atestări atât pentru activitățile sportive, cât și pentru cele de dezvoltare personală
– poze și filmări

Pentru mai multe detalii și înscrieri, vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: contact.davidcamps@gmail.com sau la numărul de telefon: 0742 705 219 (Dan)

  • Tabere de schi pentru copii